Nytt jobb

Jag har hört det sägas att man för sin egen utvecklings skull bör göra något annat när man befinner sig någonstans mitt i arbetslivet.

Där befinner jag mig nu. Det steget tar jag nu.

Idag tillträder jag en tjänst som PR-konsult på Norrlands största PR-byrå, Dixie PR i Skellefteå.

Jag känner en ödmjuk tacksamhet för allt som jag har fått vara med om inom journalistyrket och allt som jag har fått lära mig sedan jag tog mina första stapplande steg på Norran 1987.

Så här 27,5 år senare känner jag nu att det är ett på många sätt lämpligt läge att testa något nytt efter några år där jag har kombinerat journalistik med författande.

Jag ser det som en mycket intressant och inspirerande utmaning att byta spår och därigenom få chansen att bredda min repertoar ännu mer inom ett område som jag egentligen alltid har jobbat inom; lite same same but different.

Eftersom jag gillar lagarbete känns det också kul att byta mer av solokörning till mer av gemensamt jobb.

Besök oss gärna på hemsidan dixiepr.se eller på vårt fysiska kontor på Kanalgatan 45B i Skellefteå.

Jag kommer samtidigt att driva vidare mitt företag Jonas Fahlman Media, tills vidare främst för att hantera bokförsäljningen.

Vi ses och hörs, även här!

Posted in Livet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategorier