Jonte – rakt från hjärtat

Så köper du boken

Mejla jonas@fahlman.se eller kontakta mig på 070-6185164 – eller beställ den direkt här via hemsidan genom att sätta in beloppet som boken kostar på bankgiro 890-0326, märk inbetalningen med den adress som boken ska skickas till, samt eventuella signeringsönskemål, så skickas boken när betalningen registrerats.

Priset på boken är 299 kronor (+50 kronor i eventuell frakt).

 

Baksidestexten på boken ger en beskrivning av innehållet i “Jonte – rakt från hjärtat”:

“Jonathan Hedström är ishockeyspelaren som inte lämnat någon oberörd. Jonte har varit älskad av hockeypubliken för sin fräna spelstil, sina sköna garv och sitt spontana sätt i intervjuer. Samtidigt har Jonte även rört upp negativa känslor där han dragit fram och ansetts obekväm genom att säga vad han tycker.

Jonte har spelat ”överallt” på toppnivå i hockeyvärlden: Tre Kronor, NHL, AHL, KHL, SM-liiga, och på flera olika ställen i Sverige. Han har hunnit med det mesta från att göra hattrick i NHL till att vara bänkad i fjärdeligan. Jonte har upplevt stunder av såväl stor glädje som stor sorg – både som idrottsman och människa.

Nu berättar Jonte för första gången hela sin spännande livshistoria – helt utan omskrivningar.

Jonte beskriver öppenhjärtigt de problem med ätstörningar och psyke som drabbat honom, pappans alkoholism och hur kontakten mellan dem brutits, hur det egentligen gick till när han valde Timrå före Skellefteå, utfrysningen när han fick sparken i Luleå, bråken med Challe Berglund, stalkern som förföljde honom i Djurgården, lagkamratens familjetragedi, galna lagfester som spårat ur, det glamourösa NHL-livet, hur det fungerar bakom kulisserna i klassiska CSKA Moskva, vilka pengar som han har tjänat på olika håll, och vilka som är hans favoritmedspelare och hatmotståndare.

”Jonte – rakt från hjärtat” kommer rakt från Jontes hjärta, med Jonas Fahlman som författare.”


Kategorier