Julklappsrea

Jonathan Hedströms självbiografi “Jonte – rakt från hjärtat”, som jag har skrivit, har sålt väldigt bra sedan den släpptes för två månader sedan.

Faktiskt så bra att förstaupplagan glädjande nog sålt slut, och att cirka en fjärdedel av det nytryck som nu pågår av boken redan är uppbokat.

Det kommer hur som helst att finnas nya böcker att lägga beslag på i god tid före jul. Om du köper “Jonte – rakt från hjärtat” via Jonas Fahlman Media AB så går det också alldeles utmärkt att få boken signerad av Jonte och mig, och även dedicerad om så önskas.

Priset på “Jonte – rakt från hjärtat” är 299 kr om du hämtar boken hos mig eller på något ställe där vi gör upp om att ses, och om du vill ha boken skickad till valfri adress inom Sverige så tillkommer 50 kr i frakt.

Betalning kan göras via mitt bankgiro, 890-0326. Om du har speciella önskemål går det bra att mejla jonas@fahlman.se eller kontakta mig på mobilen 070-6185164.

* * *

Så här knappa månaden före jultomten kommer startar också julklappsrean hos Jonas Fahlman Media AB – och den pågår till och med den 23 december varefter böckerna återgår till sina ordinarie priser.

Det handlar om fem av mina sex tidigare utgivna böcker (“Alla tiders elitserie” är slutsåld hos Jonas Fahlman Media AB men den kan fortfarande gå att få tag i via välsorterade bokhandlar) som nu under en tid inför jul går att köpa till rabatterade priser:

* “Skellefteå AIK – resan till guldet” kostar 349 kr (plus 80 kr i ev frakt) istället för det ordinarie priset 399 kr.

* “Tre Kronor – elva guld och tolv förbundskaptener kostar 299 kr (plus 80 kr i ev frakt) istället för det ordinarie priset 399 kr.

* “När Skellefteå blev Guldstaden” kostar 99 kr (plus 50 kr i ev frakt) istället för det ordinarie priset 199 kr.

* “KHL – en hockeyresa i öst” kostar 199 kr (plus 80 kr i ev frakt) istället för det ordinarie priset 299 kr.

* “Vägen tillbaka – för Skellefteå AIK” kostar 49 kr (plus 50 kr i ev frakt) istället för det ordinarie priset 99 kr.

Det går att läsa mer om böckerna under bokfliken här på hemsidan. Om du har några frågor – exempelvis kring rabatterade priser vid köp av flera böcker samtidigt – så finns jag tillgänglig på den ovan angivna mejlen och/eller mobilen.

* * *

För övrigt så finns det möjligheter att träffa Jonte och mig i samband med två officiella events under veckoslutet:

* På fredag klockan 18.00 och framåt arrangerar Medle SK en hockeycafékväll i sin klubbstuga. Det kommer att finnas möjligheter att köpa signerade böcker, och Jonte och jag kommer också att intervjuas kring den då aktuella SHL-matchen mellan Luleå Hockey och Skellefteå AIK som visas på storbildsskärm i lokalen.

* På (skylt)söndag klockan 12.00-13.00 signerar jag och Jonte böcker på Akademibokhandeln i Skellefteå.

Väl mött!

 

Posted in Allsvenskan, Böcker, Elitserien, Ishockey, KHL, NHL, Skellefteå AIK
Kategorier