Hardy kommer – kommer du?

Vi är inne i en vecka som lovar att bli intensiv för mig med anledning av att min nya bok “När Skellefteå blev Guldstaden” släpps.

På fredag kommer boken, som huvudsakligen handlar om Skellefteå AIK:s hittills enda SM-guld i ishockey, att finnas ute till försäljning. Du köper “När Skellefteå blev Guldstaden” bland annat HÄR via jonasfahlman.se (öppet för beställningar redan nu och 24/7) eller direkt av mig till guldpriset 199 kr.

Förhoppningsvis kan boken bli en uppskattad julklapp för både gammal och ung med hockeyintresse.

Om du har ett företag som är intresserat av att sälja min bok – och/eller köpa in ett större antal exemplar för att exempelvis användas som julklappar till kunder/samarbetspartners – så är du varmt välkommen att kontakta mig antingen via mejl (jonas@fahlman.se) eller mobil (070-6185164).

Det vankas samtidigt en release-helg detta veckoslut med en rad aktiviteter i Skellefteå där jag hoppas att vi ses på något sätt:

Fredag kl 12.00, Bokia/Lagergrens: Öppen presskonferens, där jag och Hardy Nilsson står till mediarepresentanternas förfogande och svarar på frågor kring boken. Allmänheten är också välkommen i butiken och har möjlighet att direkt köpa signerade exemplar av boken.

Fredag kl 15.00-17.00, Ica Maxi, Solbacken: Tillsammans med Hardy Nilsson finns jag på plats i bokavdelningen i butiken, surrar hockey kring dåtid och nutid, och signerar exemplar av boken.

Lördag kl 14.30, Skellefteå Kraft Arena: I samband med elitseriematchen, tillika reprisen på 78-finalen, mellan Skellefteå AIK och AIK från Solna blir det ett event under rubriken “Nostalgiafton med guldlaget” till vilket du köper biljett på Turistbyrån i Skellefteå. Om du redan har biljett till matchen eller säsongskort och ändå vill vara med på denna specialgrej kan du kontakta Skellefteå AIK och robert.karlsson@skellefteaaik.se för att lösa det. Vi träffas 1,5 timmar före nedsläpp (16.00) i Loungen i arenan där jag kommer att intervjua huvuddelen av guldlaget som kommer att finnas på plats. Genom att själv vara med där får du också en unik möjlighet att köpa exemplar av boken och samtidigt få signeringar av alla de gamla guldhjältarna som då är med. I biljetten till detta event ingår utöver möjligheten att mingla med Hårde Hardy & Co och hylla hjältarna på nära håll även en sittplatsbiljett till matchen samt enklare förtäring. Om du undrar exakt vilka spelare som kommer att närvara så får du svaret här: Roger Rosén, Bo Andersson, Jan Lindholm, Sven-Bertil Lindström, Pekka Rampa, Martin Johansson, Johnny Forsman, Ulf Hedman, Christer Johansson, Per Johansson, Hardy Nilsson, Lars Nyström, Jan-Eric Sandberg och Roland Stoltz. Lägg därtill att tränaren Anders Rönnblom, lagledaren Lennart Lindström och läkaren Gilbert Brännström kommer att hänga med oss.

Söndag kl 13.00-15.00, Bokia/Lagergrens: Under skyltsöndag kommer jag att befinna mig på bokhandeln för att intervjua några spelare ur det gamla guldlaget. Du kan lyssna till detta i butiken och samtidigt passa på att köpa signerade exemplar av boken.

 

Posted in Böcker, Elitserien, Ishockey, Skellefteå AIK
Kategorier