God Jul & Gott Nytt År!

Jonas Fahlman Media AB vill på detta sätt ta tillfället i akt att tillönska alla samarbetspartners en riktigt god jul, samtidigt som jag lämnar en stilla förhoppning om att ett bra år 2013 följs av ett bättre år 2014.

Den så fint tecknade julhälsningen ovan kommer från min vän Olle Johansson, a k a Tecknar-Olle, och jag har fått hans tillåtelse att även delge er den.

Jag tänker också, någon gång före tomten kommer, skicka en mer personlig julhälsning via mms och de sociala medierna.

Däremot blir det inga fysiska julkort från familjen Fahlman i år (jag vill här passa på att rikta ett varmt tack till er som tagit er tid att skicka analoga julkort som jag i grunden håller framför de digitala varianterna). Det finns två bakomliggande skäl; dels har jag haft vansinnigt mycket jobb att stå i under denna decembermånad, dels väljer jag att lägga de pengar som julkort kostar på annat.

Detta “annat” handlar här specifikt om att jag skänker motsvarande summa till Barncancerfonden. Jag har under året skänkt pengar till en rad välgörande ändamål, och inte minst i juletider (heja Karl-Bertil Jonsson och dylika hjältar!) känns det rätt och riktigt att få ge till bättre behövande och någon/några som har det svårt.

God Jul & Gott Nytt År på dig, kära bloggläsare!

 

Posted in Livet
Kategorier