Finns det några snälla barn?

 

Min vän Olle Johansson – aka Tecknar-Olle – mejlade detta julkort och tillät mig att sprida det ytterligare över världen genom att publicera det i min blogg (klicka på julkortet för att se det i större format).

Jag vill i samband med detta ta tillfället i akt att tillönska alla ni som läser den här bloggen samt mina yrkesmässiga samarbetspartners en riktigt god jul.

Själv ämnar jag ägna mig åt tjocka släkten, agera jultomte på ett sätt som får barnens ögon att tindra, ge mig ut och andas på någon skidtur och/eller promenad, få några lugna stunder på egen hand i sällskap med en god bok och/eller ett gott magasin, se Karl-Bertil Jonsson och Palme på tv, och sist men inte minst frossa i julbordets allra främsta läckerheter: rödbetssallad, gravad lax och sill…

Personligen är jag beredd att besvara den klassiska “finns det några snälla barn?”-frågan med ett rungande ja. Det betyder att jag dessutom, med en gnutta flyt, kanske kan ha ett hårt paket liggande under granen med mig som adressat…

Hur det än blir med den saken, tänker jag faktiskt unna mig en helledig julhelg för första gången sedan någon gång när 2000-talet var ungt.

Därmed lär det inte bli något tyckande i den här spalten kring elitseriens annandagshockey – däremot möjligen några snabba rader på Twitter/Facebook om andan faller på – utan jag ber i stället att få återkomma något mer utförligt i det ämnet när Skellefteå AIK uppträder i Skellefteå Kraft Arena igen på fredag när Rögle gästar staan.

Om jag inte känner att andan faller på så pass att jag måste dyka in och ge min syn på Marknadsdomstolen, Hockeyligan, Alexander Steen och så…

I vilket fall som helst, från mig till er alla: God Jul!

 

 

Posted in Ishockey, Livet, Skellefteå AIK
Kategorier