Det kommer mera…

Sedan i januari har jag jobbat en hel del med att skriva en bok om Tre Kronor.

Arbetet är långt gånget, och de sista kaptitlen kommer jag att färdigställa i samband med att jag åker till Stockholm och hockey-VM nästa vecka.

Tre Kronor-boken ges ut av Idrottsförlaget och släpps till Bokmässan i Göteborg i slutet av september.

Och det kommer mera, som det hette i det där tv-programmet med Arne Hegerfors på 90-talet…

Nyfikenheten och spekulationerna runt en ny guldbok har varit många, jag har mötts av mängder av frågor i ämnet, och det är ju angenämt, självfallet, som Carl XVI Gustaf brukar uttrycka det. Inte minst därför är det med glädje som jag nu kan meddela att jag just precis har signerat ett avtal med Idrottsförlaget om att skriva en ny guldbok: “Skellefteå AIK – bäst i Sverige”.

Jag har redan samlat på mig massor av exklusivt material till boken, och jag lovar att det blir ännu mer av den varan att ta del av när boken kommer ut i handeln i trakterna av månadsskiftet oktober/november.

Skellefteå AIK har också slutit ett avtal med Idrottsförlaget och kommer att finnas med som samarbetspartner i bokprojektet, bland annat med signeringar och att sälja boken genom sina kanaler (något som kommer att generera klubben goda intäkter).

I det sammanhanget kan nämnas att om det finns fler intressenter som vill vara med och sälja “Skellefteå AIK – bäst i Sverige”, så är ni varmt välkomna att mejla Idrottsförlagets vd P-O Pärpe (po.parpe@idrottsforlaget.se) som ansvarar för de kommersiella delarna för den nya guldboken.

Efter det färska SM-guldet har jag upplevt en ny liten guldrusch i försäljningen av min egenutgivna bok från i höstas om Skellefteå AIK:s första SM-guld 1978, “När Skellefteå blev Guldstaden”.

Det återstår nu bara cirka 300 exemplar av hela upplagan av den gamla guldboken, och jag har inga planer på att trycka fler exemplar.

Därmed finns det anledning för mig att lämna en uppmaning om att skynda att fynda om du vill säkerställa ett ex av “När Skellefteå blev Guldstaden”.

Jag fortsätter att sälja boken till guldpris, 199 kr, och HÄR hittar du närmare information om hur du beställer boken och köper den av mig.

I samma veva kan jag påminna om att jag i skrivande stund har kvar ett 70-tal exemplar av min första hockeybok, “Vägen tillbaka – för Skellefteå AIK”, och även den går att handla HÄR. 

Om du har frågor om mina böcker – eller annat – nås jag 24/7 enklast via mejl: jonas@fahlman.se

 

Posted in Okategoriserade
Kategorier