Det kommer mera

Det är trevligt att konstatera att det stora intresset för “Skellefteå AIK – resan till guldet” fortsätter att hålla i sig.

Med anledning av detta ökade Idrottsförlaget nytrycket av andraupplagan till att omfatta 1000 exemplar – varav cirka två tredjedelar redan är uppbokade.

Från och med onsdag kommer det nu att finnas nya böcker på plats i Skellefteå där boken för stunden är tillfälligt slutsåld.

Det betyder att ni som redan har beställt boken av mig – eller kommer att beställa boken av mig genom att senast på onsdag sätta in 399 kronor plus eventuell frakt på 69 kronor på bankgiro 890-0326 och på inbetalningen ange namn/adress – kommer att få den levererad före julafton.

På onsdag klockan 16.00-20.00 kommer jag också att ha “öppet hus” hemma hos mig på Mjölnargatan 16 för dig som vill komma förbi och hämta/köpa boken, samt att jag då kan signera den enligt önskemål.

Om du önskar handla av mig vid något annat tillfälle, eller har andra funderingar om boken, står min mejlbox (jonas@fahlman.se) öppen 24/7 och min mobil (070-6185164) näst intill lika ofta.

 

Posted in Böcker, Elitserien, Ishockey, Skellefteå AIK
Kategorier