Bokrea

Bokrean håller inte på att ta slut.

Åtminstone inte hos Jonas Fahlman Media AB – för här har den bara börjat.

Under våren finns nu möjlighet att köpa båda mina tidigare egenutgivna böcker till riktiga reapriser, “När Skellefteå blev Guldstaden” (2012) om SM-guldet 1978 samt “Vägen tillbaka – för Skellefteå AIK” (2006) om den mödosamma vandringen åter till den svenska högstaligan.

“När Skellefteå AIK blev Guldstaden” säljs nu för endast 99 kronor (ordinarie pris 199 kronor).

“Vägen tillbaka – för Skellefteå AIK” säljs nu för endast 49 kronor (ordinarie pris 99 kronor).

Om du vill ha boken hemskickad tillkommer 50 kronor i fraktkostnad per bok. Betala in pengarna på mitt bankgiro 890-0326, ange vad köpet avser och önskad leveransadress, så skickas boken efter att inbetalningen registrerats in hos mig.

Eller om du hellre vill köpa boken direkt av mig och hämta den själv för att undvika någon fraktkostnad – kontakta mig via mejl (jonas@fahlman.se) eller mobil (070-6185164) så hittar vi en dag och tid som passar.

Det gäller samtidigt att skynda att fynda.

Erbjudandet gäller bara så länge som Skellefteå AIK fortfarande spelar i SM-slutspelet 2014. Det betyder att detta bokfönster är öppet som kortast till och med söndag den 6 april (om Skellefteå AIK förlorar semifinalserien i fyra fakta matcher) eller som längst till och med söndag den 27 april (om Skellefteå AIK spelar en finalserie som går till sju matcher). Därefter återgår båda böckerna att finnas till försäljning till sina ordinarie priser.

Naturligtvis kan du även köpa mina fyra böcker som Idrottsförlaget har gett ut: “Skellefteå AIK – resan till guldet” (2013), “Tre Kronor – elva guld och tolv förbundskaptener” (2013), “KHL – en hockeyresa i öst” (2010) och “Alla tiders elitserie” (2008). Du kan läsa mer om respektive bok, och priserna, under länken böcker här på hemsidan.

 

Posted in Böcker, Elitserien, Ishockey, KHL, Skellefteå AIK, Tre Kronor
Kategorier