Boken slutsåld – nu blir det nytryck

Jag vill rikta ett helhjärtat och ödmjukt tack till alla er som har sett till att “Skellefteå AIK – resan till guldet” blivit en försäljningssuccé per omgående – det vill säga alla som redan har sett till att köpa boken.
Det har varit ett helt fantastiskt intresse och stor nyfikenhet från såväl allmänhet som media i samband med helgens boksläpp.
Faktum är att boken var slutsåld hos Idrottsförlaget redan drygt ett dygn efter att den gick ut till försäljning vid lunchtid i fredags.
Att boken är slutsåld innebär dock att det i skrivande stund finns inköpta exemplar kvar hos några återförsäljare i Skellefteå: Jonas Fahlman Media AB, Akademibokhandeln, Ica Maxi och Intersport.
På torsdag, i samband med SHL-matchen Skellefteå AIK-Örebro i Skellefteå Kraft Arena, kommer exempelvis en unik chans att få boken signerad av ett flertal spelare och tränare från guldlaget 2013. Jag kommer då också att finnas på plats vid Intersportshopen i arenan där den aktiviteten kommer att äga rum efter matchen.
Idrottsförlaget påbörjar nu också försäljningen av den exklusiva bibliofilupplagan av “Skellefteå AIK – resan till guldet”. Den är limiterad till endast 300 numrerade exemplar, handinbunden i skinn, och boken är originalsignerad av hela guldlaget och av mig. HÄR kan du läsa mer om detta.
Om du inte har hunnit komma över ett exemplar av den ordinarie boken ännu, och inte hinner göra det inom de närmaste dagarna, behöver du likafullt inte misströsta. Boken går i dag till nytryck, och den nya upplagan beräknas finnas ute till försäljning igen i månadsskiftet november/december. Det betyder att boken trots allt kommer att gå att inhandla till exempel som en julklapp i god tid före jultomten kommer.
Du kan inte minst försäkra dig om ett exemplar genom att göra en beställning av boken HÄR på jonasfahlman.se – då skickas boken efter inbetalning och så fort nya exemplar av boken anlänt från tryckeriet, plus att jag samtidigt ser till att uppfylla enskilda signeringsönskemål.
Tills vidare skriver jag som jag gör på sista raden inne i “Skellefteå AIK – resan till guldet”: Tack ska ni ha, det gjorde ni bra!

 

Posted in Böcker, Elitserien, Ishockey, Skellefteå AIK
Kategorier